Servicii

TecnoWeb.Ro ofera o gama larga de servicii web !

Oferim servicii precum: realizare pagina web de prezentare, realizare magazin online, realizare blog, realizare forum, mentenanta web, promovare web, administrare pagini Social Media, optimizare web, redesign web, realizare logo, gazduire web si alte servicii conexe.

Site-urile realizate de catre noi sunt optimizate pentru motoarele de cautare si sunt compatibile cu orice tip de dispozitiv (PC, laptop, telefon, tableta).

Construim site-uri web pe platforma WordPress si magazine online pe platformele WordPress + WooCommerce, OpenCart, PrestaShop, Magento.

Realizare site web

Realizam pagini web de prezentare. Paginile realizate de noi au un design responsive, aspect modern si sunt optimizate pentru motoarele de cautare.

Promovare Web

Realizam campanii de promovare pe Facebook sau Google.

Realizare magazin online

Realizam magazine online. Oferim design modern si responsive, panou de administrare pentru a fi gestionat magazinul usor si rapid. Ne ocupam inclusiv de introducerea produselor in magazinul online.

Administrare web

Daca ai un magazin online sau o pagina web ne putem ocupa noi de administrare.

Optimizare web

Daca ai un site web care se incarca lent sau nu este prietenos cu motoarele de cautare poti apela la noi pentru o optimizare web.

Creare de continut

In cazul in care ai un magazin online cu siguranta ai nevoie de continut pentru produsele tale. Realizam descrieri pentru produsele din cadrul unui magazin online.

Ne poti contacta pentru o oferta personalizata !