Termeni si conditii

Introducere:

TecnoWeb.Ro apartine firmei TECNO SWITCH SRL,J8/486/09.03.2017,avand codul de identificare fiscala: 37183187,cu sediul in Orasul Zarnesti,Judetul Brasov,Strada Avram Iancu,Nr. 24,Cod postal 505800.

Prin accesarea si utilizarea website-ului www.tecnoweb.ro,sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.Acesti termeni si conditii se pot actualiza periodic sau modifica,utilizatorul trebuie sa verifice de fiecare data actualizarile sau modificarile aduse acestei pagini.
Termenii si conditiile disponibile in aceasta pagina sunt valabile pentru toti vizitatorii si utilizatorii acestui site.
In continutul website-ului www.tecnoweb.ro pot exista imagini sau legaturi catre alte website-uri care fac parte din categoria partenerilor nostri.

Intreg continutul disponibil pe www.tecnoweb.ro cat si pe blogul TecnoWeb.Ro are caracter informativ.TecnoWeb.Ro va actualiza continutul periodic astfel incat sa nu fie afisate informatii eronate pentru utilizatori sau vizitatori.

Notificari si anunturi:

TecnoWeb.Ro isi rezerva dreptul de a transmite notificari clientilor privind serviciile oferite.

Comenzile si ofertele personalizate de pret:

Comenzile sau cererile de oferta pot fi inregistrate prin intermediul formularului de contact prezent pe www.tecnoweb.ro sau prin intermediul datelor de contact disponibile in pagina de contact.

Blogul TecnoWeb.Ro:

Toate articolele disponibile in cadrul blogului de pe www.tecnoweb.ro au scop informativ.
Orice utilizator al blogului TecnoWeb.Ro are dreptul de a posta comentarii referitoare la un articol disponibil.Toate comentariile sunt inregistrate si apoi trimise spre moderare.

Comentariile utilizatorilor de pe blog nu vor fi publicate inainte de a fi moderate.

Este strict interzis publicarea de comentarii ce contin reclame care nu au legatura cu www.tecnoweb.ro,legaturi catre alte website-uri sau folosirea unui limbaj neadecvat,TecnoWeb.Ro isi rezerva dreptul de a nu aproba comentariile necorespunzatoare.

Utilizarea cookie-urilor:

TecnoWeb.Ro utilizeaza cookie-urile pentru a asigura o experienta mai buna utilizatorilor acestui website in procesul de navigare.

Ultima actualizare: 23.03.2017

 

Contact

contact@tecnoweb.ro

0733 158 946

tecnoweb.ro