Web Design Modern

TecnoWeb.Ro iti ofera o solutie moderna de servicii web !

Oferim servicii de Web Design personalizat,servicii de redesign,servicii de intretinere,administrare pagini web.

Oferim clientilor nostri in majoritatea pachetelor de servicii web optimizare pagina pentru motoarele de cautare astfel incat site-ul dvs. va deveni mult mai bine optimizat si accesat de catre vizitatori.

Oferim mai multe tipuri de Design,indiferent de platforma aleasa noi iti oferim un aspect modern si personalizat,exista posibilitatea sa va oferim mai multe variante de Design iar voi veti alege varianta cea ma buna (pe placul vostru).

De ce nu sunt afisate preturile la toate pachetele de servicii ?

Deoarece dorim sa oferim solutii personalizate pentru fiecare client in parte,in functie de cerinte noi vom face oferte atragatoare si in acelasi timp costul va fi unul modest.
Fiecare client poate adauga orice doreste la website-ul sau de exemplu daca ceva nu se regaseste in pachetul ales ne comunicati ceea ce doriti in plus iar noi va oferim un cost redus si solutionare rapida.

Care este timpul de realizare a comenzii mele ?

Termenul de solutionare pentru fiecare comanda in parte va fi comunicat si se va stabili de comun acord clientului.In functie de pachetul de servicii ales termenul de onorare poate fi diferit.
Comenzile vor fi onorate in ordinea inregistrarii lor in sistem,deoarece dorim sa tratam clientii in mod corect.
Comenzile se pot nota prin email,live-chat,sau telefonic.

In cazul in care aveti nevoie de asistenta sau aveti intrebari suplimentare va asteptam sa ne contactati !